SZETA Egri Alapítványa

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Adománybolt

A Szegényeket Támogató Alap (SZETA) Egri Alapítványa 1989 óta működteti adományboltját Egerben. Az elmúlt 13 évben különböző helyeken kaptunk ingatlant Eger város önkormányzatától ezen tevékenységünk végzésére. Az adománybolt jelenleg a Széchenyi utca 78. szám alatt, a régi 3.sz. általános iskola udvarán található.

Szolgáltatásunk célja, hogy a lakossági adományokat, cégek és vállalkozók természetbeni felajánlásait továbbítsuk az egri   és Eger környéki rászoruló családok számára, ugyanakkor az adománybolt mindenki előtt nyitva áll. Tapasztalataink szerint erre a mai napig nagy szükség van, nem csak a legszegényebb társadalmi csoportok, hanem azok körében is, akiknek egy-egy új játék, könyv vagy éppen bútor megvásárlása nehézséget okoz.

Rendszeresen megkeresnek minket kistelepülésekről civil szervezetek és cigány kisebbségi önkormányzatok is, amelyek saját településükön adják tovább a ruha, játék és egyéb adományokat helyi szegény családoknak. Szakmai kapcsolatban állunk az egri Családsegítő Intézettel is, amelynek szakemberei hozzánk tudják irányítani a rászorulókat.

Az adományboltban lehetőségünk van nagyobb mennyiségű felajánlások fogadására, tárolására is. Ezeket az alapítvány munkatársai válogatják, rendszerezik, így folyamatosan találnak nálunk használt ruhaneműket, játékokat, könyveket, bútorokat és egyéb használati tárgyakat.

Kérjük, amennyiben Önnek vannak már nem használt, de mások számára még hasznosítható ruhái, játékai, könyvei, háztartási cikkei, használati tárgyai, adományozza azokat a SZETA Egri Alapítványának. Ezzel hozzájárul ahhoz, hogy szolgáltatásunkat folyamatosan és megfelelő színvonalon tudjuk biztosítani a szegénységben élők és mindenki számára.

Nyitva tartás: Hétfő - péntek, 9.00 - 17.00. Szombat, 9.00-12.00

Elérhetőség: 3300 Eger, Széchenyi u. 78. (Térkép)

Telefon: 06 20 4010-631

Munkatársunkat keressék bizalommal, akár adományozni szeretnének, akár adományokra van szükségük!

Kérjük, töltse le felhívásunkat.

 

7 falu - 1 hálózat

EU támogatás, Széchenyi Terv

Humán Platform

Ferge Zsuzsa üzenete

Ferge Zsuzsa üzenete

English


Észak-Magyarországi Settlement Hálózat

Szálláslehetőség Egerben!

Mi folyik itt...

SZJA 1%

SZJA 1%

Facebook

Kapcsolat

Szegényeket Támogató Alap
Egri Alapítványa
3300 Eger, Béke u. 60.
Tel./fax: 36/431-165
E-mail: szetaeger@freemail.hu